Referenties

Janneke de Graaff gave me excellent legal assistance during a dispute in the field of real estate. She was very knowledgable in the specific area, very clear in her communication and honest and straightforward in informing about expectations or possible outcomes of the case.

I appreciated that she was very accurate and detail-oriented in her work, and that her written legal pieces were very well argued, and with solid support. I am very satisfied with her assistance, she was very professional and at the same time sensitive and attentive to my interests.

It was a pleasure to communicate with her both professionally and personally. I would highly recommend her as a lawyer.

Silvia D

” Janneke de Graaff helped me greatly to deal and solve a very complicated situation at work, which could have led otherwise to my job termination. She conducted the whole case with great professionalism, accuracy, focus and attentiveness to details in gathering evidence and developing the legal case.

She dug into every aspect of the case and communicated in a clear and timely manners all the possible scenarios of the work dispute. Besides being an expert lawyer in the field, she has also a great sense of human touch and a sensitive person when it comes to personal situations.

She took care of all the communications with my employer, as I was sick and unable to do that myself. Thanks to her wonderful job, I got reintegrated to work. I would definitely recommend her! “

Giuseppe T

” Janneke de Graaff heeft mij uitstekend geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever over mijn vertrek. Janneke is nauwkeurig en analytisch, ze zoekt naar het hele verhaal, is zakelijk en sensitief en onderbouwt haar stukken grondig.

Ze opereert tactisch, laat zich niet afschepen en is een prettige gesprekspartner. Ik ben zeer tevreden over haar bijstand en het uiteindelijke resultaat. “

Mevrouw van Dijk

De werkwijze van Mr Janneke De Graaff kenmerkt zich door haar: Open en eerlijke communicatie, professionaliteit, expertise, oog voor detail, duidelijk en zakelijk zijn, accuraatheid, betrokkenheid, laagdrempeligheid en goed bereikbaar zijn ook buiten kantooruren!

Dankzij de tomeloze inzet van Janneke is er een positief einde gekomen aan een langslepend conflict met de erkenning van de gemaakte fout door de rechtbank en het toekennen van een schadevergoeding aan Bakkerij Marathon.

Bakkerij Marathon

“Ik heb Janneke leren kennen als een zeer ervaren en kundig advoc ” Het was een verademing om bij Janneke terecht te komen toen ik in een moeizaam arbeidsconflict zat met mijn toenmalige werkgever. In roerige tijden heeft ze me geweldig bijgestaan door rustig te blijven, overzicht te houden, veel te overleggen en goed te luisteren naar wat ik wilde bereiken.

Samen hebben we daar op een prettige wijze naar toe gewerkt. Haar goede werk is dan ook beloond met het voor mij gewenste resultaat. Janneke bereidt haar werk zorgvuldig voor, is respectvol, betrouwbaar en eerlijk, down to earth, helder in haar communicatie (wat heel prettig is als je zelf niet altijd even scherp bent). Je weet precies wat je van haar kunt verwachten en waar je aan toe bent gedurende het proces.

Daarnaast is het gewoon een fijn en toegankelijk persoon met haar hart op de juiste plek, wat ook weer bleek toen ik jaren later haar hulp inschakelde bij diverse ondernemerskwesties. “aat op het gebied van arbeidsrecht. Ze was heel duidelijk in haar communicatie en schiep eerlijke verwachtingen. Als cliënt was ik goed voorbereid.

Ik kwam dus niet voor verrassingen te staan. Daarnaast was Janneke heel goed bereikbaar en waar nodig flexibel. Ik heb mijn samenwerking met haar als zeer prettig ervaren.”

Valérie Den Haan

“Ik heb Janneke leren kennen als een zeer ervaren en kundig advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Ze was heel duidelijk in haar communicatie en schiep eerlijke verwachtingen. Als cliënt was ik goed voorbereid.

Ik kwam dus niet voor verrassingen te staan. Daarnaast was Janneke heel goed bereikbaar en waar nodig flexibel. Ik heb mijn samenwerking met haar als zeer prettig ervaren.”

Sita

“Janneke de Graaff, Ik zou iedereen aanbevelen om bij jou langs te gaan omdat je mij niet alleen hebt begeleid om mijn doel te bereiken maar ik ook nog eens een stuk wijzer ben geworden.

Met alle aandacht en geduld heb je mij alles uitgelegd en besproken, om de keuzes helder te maken. Samen hebben we een duidelijk pad opgesteld, die ook samen is bewandeld naar een positief einde. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking.”

W.J. Bruin

“Janneke heeft mij uitstekend geholpen in de periode dat ik onverwachts in een conflict was betrokken. Omdat het je persoonlijk raakt, is het moeilijk om te blijven relativeren en de feiten te analyseren.

Janneke snapt dat heel goed en zorgt ervoor dat er een oplossing voor het conflict komt, zodat je als persoon weer verder kunt. Janneke heeft veel werkervaring en daar kun je als client op vertrouwen.

Wat mij opvalt, dat zij betrokken is en heel open en duidelijk communiceert. Ik kijk terug op een zeer prettige en oplossingsgerichte samenwerking.”

Geja Ruijter