Advocaat arbeidsrecht huurrecht contractenrecht Den Haag

Referenties

De werkwijze van Mr Janneke De Graaff kenmerkt zich door haar:

Open en eerlijke communicatie, professionaliteit, expertise, oog voor detail, duidelijk en zakelijk zijn, accuraatheid, betrokkenheid, laagdrempeligheid en goed bereikbaar zijn ook buiten kantooruren!

Dankzij de tomeloze inzet van Janneke is er een positief einde gekomen aan een langslepend conflict met de erkenning van de gemaakte fout door de rechtbank en het toekennen van een schadevergoeding aan Bakkerij Marathon.

Bakkerij Marathon

Janneke de Graaff heeft mij uitstekend geholpen bij de onderhandelingen met mijn werkgever over mijn vertrek.

Janneke is nauwkeurig en analytisch, ze zoekt naar het hele verhaal, is zakelijk en sensitief en onderbouwt haar stukken grondig. Ze opereert tactisch, laat zich niet afschepen en is een prettige gesprekspartner. Ik ben zeer tevreden over haar bijstand en het uiteindelijke resultaat.

Mevrouw van Dijk

Het was een verademing om bij Janneke terecht te komen toen ik in een moeizaam arbeidsconflict zat met mijn toenmalige werkgever. In roerige tijden heeft ze me geweldig bijgestaan door rustig te blijven, overzicht te houden, veel te overleggen en goed te luisteren naar wat ik wilde bereiken. Samen hebben we daar op een prettige wijze naar toe gewerkt. Haar goede werk is dan ook beloond met het voor mij gewenste resultaat.

Janneke bereidt haar werk zorgvuldig voor, is respectvol, betrouwbaar en eerlijk, down to earth, helder in haar communicatie (wat heel prettig is als je zelf niet altijd even scherp bent). Je weet precies wat je van haar kunt verwachten en waar je aan toe bent gedurende het proces. Daarnaast is het gewoon een fijn en toegankelijk persoon met haar hart op de juiste plek, wat ook weer bleek toen ik jaren later haar hulp inschakelde bij diverse ondernemerskwesties.

Valérie Den Haan

‘Ik heb Janneke leren kennen als een zeer ervaren en kundig advocaat op het gebied van arbeidsrecht. Ze was heel duidelijk in haar communicatie en schiep eerlijke verwachtingen. Als cliënt was ik goed voorbereid. Ik kwam dus niet voor verrassingen te staan. Daarnaast was Janneke heel goed bereikbaar en waar nodig flexibel. Ik heb mijn samenwerking met haar als zeer prettig ervaren. ’

Sita