Gratis Kennismakingsgesprek

Ik bied een gratis kennismakingsgesprek van één uur aan. Dat geeft u de kans om uw verhaal te doen zonder dat daarvoor meteen kosten in rekening worden gebracht. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen na of en op welke manier ik u als advocaat van dienst zou kunnen zijn. Ik geef tijdens dit gesprek uitleg over algemene kostenaspecten, zoals uurtarief, onkosten en dergelijke. Informatie over dit kostenaspect vindt u ook terug op de pagina kosten van deze website. Verder geef ik uitleg over mijn werkwijze.

Na het kennismakingsgesprek

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend. Het verplicht over en weer tot niets. Het kan dus zijn dat het bij dit gesprek blijft en we niet besluiten samen te gaan werken.

Mochten we na het kennismakingsgesprek besluiten om samen te gaan werken, dan stuur ik u een offerte met algemene voorwaarden toe. Daarin staat onder andere beschreven waarmee ik u of uw bedrijf van dienst zal zijn, wat mijn uurtarief is en welke andere voorwaarden gelden tussen ons. Indien u akkoord bent, stuurt u een ondertekende offerte en algemene voorwaarden met paspoortgegevens terug. Pas na ontvangst van deze getekende documenten, komt een overeenkomst van opdracht tot stand en kan ik aan de slag gaan voor u of uw bedrijf.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Ik bied geen gefinancierde rechtsbijstand (toevoegingen). Controleer a.u.b. of u in aanmerking komt voor gefinancierde rechtsbijstand via de Raad voor Rechtsbijstand op www.rvr.org, om onnodige advocaatkosten te voorkomen.