Kennelijk onredelijk ontslag

Bij een kennelijk onredelijk ontslag voel je intuïtief vaak al aan dat er iets niet klopt. Het lijkt alsof de weegschaal van rechtvaardigheid doorslaat naar een kant, meestal in het nadeel van de werknemer. Dit is het moment waarop je een advocaat wilt inschakelen die de zaken helder en recht-door-zee benoemt.

Is er een ontslagvergoeding toegekend die in geen verhouding staat tot de geleden schade en de duur van het dienstverband? Of heeft de werkgever je ontslagen zonder duidelijke grond en zit je nu met de gebakken peren? Dit zijn situaties waarbij de kans groot is dat een rechter het ontslag als ‘kennelijk onredelijk’ zal aanmerken.

In zulke gevallen is het cruciaal om direct te handelen. Ik kan je adviseren over de haalbaarheid van je vordering en de stappen die je kunt zetten om je recht te halen. Tijdens deze arbeidsrecht procedure zet ik alles op alles om je belangen optimaal te behartigen, gericht op een uitspraak die recht doet aan jouw situatie. Gedurende het hele proces houd ik je nauwgezet op de hoogte, zodat je nooit in het ongewisse blijft over je kansen en opties.