Ontbinding arbeidsovereenkomst

Ontbinding van een arbeidsovereenkomst via de rechter is vaak de laatste halte in een reeks van gebeurtenissen. Of het nu om bedrijfseconomische factoren gaat of persoonlijke issues zoals een verstoorde arbeidsrelatie, dit is een stap die je niet lichtvaardig zet. Daarom is dit het moment om een arbeidsrecht advocaat met een recht-door-zee werkwijze en heldere visie in te schakelen.

De ontbindingsprocedure is niet alleen juridisch complex, maar ook beladen met emoties en belangen. Hier is het zaak om alle ruis op de lijn te elimineren en de focus te leggen op wat echt telt: jouw belangen zo goed mogelijk vertegenwoordigen. Dat kan het behoud van je baan zijn, of juist een eerlijke vergoeding bij ontslag.

Of je nu werkgever bent en wilt weten of een ontbinding juridisch haalbaar is, of een werknemer die zijn of haar kant van het verhaal belicht wil hebben, ik ben er om je te vertegenwoordigen. We gaan niet voor ‘het snelle resultaat’ maar voor duurzame oplossingen. En daarbij houd ik je voortdurend op de hoogte van je kansen en opties, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.